Редактор: e-mail: Колаж Телевизия 7/8, БулфотоБез да претендирам, че изборите са били абсолютно честни,

...
Редактор: e-mail: Колаж Телевизия 7/8, БулфотоБез да претендирам, че изборите са били абсолютно честни,
Коментари Харесай

Асланов: Борисов е в прекрасно настроение, забавлява се в неговия почти просташки стил

Редактор: 

e-mail: 

Колаж Телевизия 7/8, Булфото

Без да изисквам, че изборите са били безусловно почтени, транспарантни и свободни, освободени от тези порочни практики, сътвори се чувство за доста по-честни и по-свободни избори, в сравнение с до момента, и аз мисля, че това е нещо, което не би трябвало да се отхвърля.

Това сподели социологът Юри Асланов в " Студио Хъ " по Телевизия 7/8.

Друг е въпросът, че тези владетели на порочни практики, те не бяха готови за този метод на гласоподаване, за идващите избори ще са готови, защото машинното гласоподаване съдържа в себе си иманентно по-високи рискове и опасности. Хората, които се занимават с това, ще впрегнат сили и умения в тази посока, сигурно, не се колебая в това, сподели още Юри Асланов.

Не съм сюрпризиран от резултатите на изборите. Имаше доста сюрпризирани, ние в неделя не го видяхме Борисов, той като че беше уплашен, не знам кой, по какъв начин и с какво го е лъгал, с цел да чака друго. Но той беше замязял на Сталин, известно време да не се демонстрира, до момента в който не осмисли случилото се. Последните дни внезапно смени настроението, Слави му е направил непредвиден подарък, в прелестно положение е, забавлява се, в неговия първичен, съвсем дебелашки жанр. Готов е да се предовери на тези, окито имат вяра в неизбежния реванш, че той ще се върне. Естествено, няма по какъв начин да се случи, в естествения ход на нещата и логиката. Омразата към модела ГЕРБ е толкоз мощна в нашето общество, че просто няма да се случи, добави Юри Асланов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР